Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

  • ASICS - W TRABUCO MAX
  • ASICS - W TRABUCO MAX
  • ASICS - W TRABUCO MAX
  • ASICS - W TRABUCO MAX
ASICS - W TRABUCO MAX
  • ASICS - W TRABUCO MAX
  • ASICS - W TRABUCO MAX
  • ASICS - W TRABUCO MAX
  • ASICS - W TRABUCO MAX

W TRABUCO MAX

ASICS

External code
1012A901
DKK 1.449
På lager
DAME TERRÆNLØBESKO
Energibesparelser er en vigtig komponent for trailløbere, der krydser lange afstande, og derfor har vi anvendt GUIDESOLE™-teknologi til TRABUCO MAX™ trailskoen. Denne trail-løbesko giver forbedret dæmpning og trækkraft, samtidig med at den tillader løbere at dække mere terræn med mindre indsats. GUIDESOLE™-teknologien er en sålkonstruktion, der består af en responsiv tåfjeder, der er videnskabeligt bevist for at spare energi i det lange løb. Takket være den reducerede belastning på lemmerne fra fodslag til tå-off, giver denne teknologi trailløbere mere potentiale til at løbe længere, da de bruger mindre energi på at tilbagelægge den samme distance. Trækkraft er en nødvendig komponent til at køre off-road, og derfor har vi indbygget ASICSGRIP™ teknologi i ydersålen. Denne gummiblanding er funktionel til at give trækkraft, især under våde og glatte forhold. Indbygget i ASICSGRIP™-ydersålen anvendte vi et op ad bakke og ned ad bakke mønster for forbedret smidighed, når vi navigerede i varierende topografi. Vi ønskede også at give avanceret komfort og dæmpning til løbere, der er ude på stien i timevis af gangen. Ved at tilføje 28 mm FLYTEFOAM®-teknologi under hælen og 23 mm under forfoden giver denne sko fremragende dæmpning. På grund af den høje stakhøjde vil sten og rødder blive bedre absorberet af mellemsålen. Kombinationen af en jævn fremadgående bevægelse, forbedret støddæmpning og bedre trækkraft gør TRABUCO MAX™-skoen til en fantastisk træningspartner til en række forskellige trailløbstræninger.

Overflade Sti
Hældrop 5 mm
Vægt 250 g/8,8 oz
Support Neutral
Pude maksimum
Angissutsinut najoqqutassiaq
ASICS
EU 34,5 35 35,5 36 37 37,5 38 39 39,5 40 40,5 41,5 42
US 4 4,5 5 5,5 6 6,5 7 7,5 8 8,5 9 9,5 10
ASICS ARNUT KAMIPPAAT

Standard størrelser for Asics damesko. Til løbesko anbefaler vi generelt, at du tager en halv størrelse op fra din hverdagssko.
Ilaasortaallutit niuernerit naammasseriarukku 72 pointinnassaatit nalilimmik DKK 72 Ilaasortanngorit imaluunniit ilaasortaareeruit Uani iserit ..
Nassiussineq sukkasooq
Akit pitsassuit
Pisianik utertitsineq

Siunnersuutigisinnaasagut