Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

  • SALOMON - RACE TRIP CABIN CONTAINER
SALOMON - RACE TRIP CABIN CONTAINER

RACE TRIP CABIN CONTAINER

SALOMON

External code
LC19895
DKK 1.199
Una pisiassaq nunguppoq
CONTAINER CABIN

*SENDES KUN MED SKIB*

Designet til at tilføje noget lethed og bekvemmelighed, især til dine flyrejser, har Salomons overliggende rum CABIN CONTAINER støjfrie hjul, en bærbar sleeve og praktisk tilgængelig opbevaring. Uanset om du flyver væk i en weekend eller er på vej til en månedlang lejr, vil denne trolley holde dine mest værdsatte ejendele inden for rækkevidde.
Dimensioner 55X35X31 L x B x H i cm
Volumen 33 liter
Vægt 3150 g


Alsidighed
Uanset om du pakker til en overnatningstur eller holder dine væsentlige ting tæt på til en længere lejr væk, gør denne taske det nemt at blive organiseret og klar til at gå.

Holdbarhed
Med polstrede områder, forstærkede slidzoner og vandtætte materialer kan denne taske klare lige så mange eventyr, som du vælger at begive dig ud på.

Bekvemmelighed
Clamshell-åbningen gør det nemt at organisere og få adgang til dine ting, mens den bærbare computers sleeve tilføjer et lag af polstring og beskyttelse til dine værdifulde elektroniske enheder.
Ilaasortaallutit niuernerit naammasseriarukku 60 pointinnassaatit nalilimmik DKK 60 Ilaasortanngorit imaluunniit ilaasortaareeruit Uani iserit ..
Nassiussineq sukkasooq
Akit pitsassuit
Pisianik utertitsineq

Siunnersuutigisinnaasagut