Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

ECCO

ECCO
Dette elskede, danske skomærke er et hit blandt børn og voksne i alle aldre, som med et funktionelt og fint design sikrer foden de absolut bedste forhold. Ecco startede sin første produktion i den sønderjyske by Bredebro i 1963 og har siden da opnået massiv succes - ikke kun i Danmark, men internationalt, da de kendte Ecco sko i dag sælges i 99 lande spredt ud over hele verden.

Hos Ittu.net er vi glade for at kunne tilbyde Ecco sko, som er kendetegnet ved god kvalitet og de bedste materialer. Se nærmere på vores store udvalg af damesko og herresko og find dine nye sko allerede i dag eller glæd en du holder af. Med et par flotte Ecco sko vil du med sikkerhed sætte et smil på læben hos den heldige modtager.

Ecco sko til enhver

Hvad end du er på udkig efter kvalitetssko, sandaler eller støvler, er Ecco et oplagt valg. Med udgangspunkt i innovation, dedikation og passion samt respekt for den historiske arv er Eccos værdier tydelige i hver enkelt sko. Det velfunderede håndværk og den store innovation er desuden en hjørnesten hos Ecco. For her sætter de pris på og respekterer det gamle håndværk, og så handler innovation for Ecco om at definere de nyeste standarder og hele tiden udvikle sig i tråd med tiden.

Eccos store kreativitet og solide design har betydet, at det store brand skaber sko til enhver lejlighed. Uanset om du mangler hverdagssko, festsko, sportssko, vinterstøvler eller terrænsko, er du med Ecco sikret de helt rigtige sko. Hos Ittu.net har et bredt udvalg, hvor du kan finde sko til både voksne og børn. Tag et kig på de slidstærke Ecco vandresko og terrænsko, som er vandtætte og understøtter din gang i både bjerge og skov samt mark og vej eller vælg den populære outdoor støvle Ecco Biom, som med Gore Tex membraner sikrer en åndbar og vandtæt sko. Du kan også finde de fineste børnesko fra Ecco til både piger og drenge, hvilket sikrer dit barn en let og komfortabel sko, og så gør den smarte velcrolukning det let for ham eller hende at komme i skoene og ud i naturen.


Find de helt rigtige Ecco sko

Udover at være en kendt skoproducent har Ecco også egne garverier, hvorfra de sælger læder til nogle af verdens mest eksklusive skomærker. Og samtidig kan de let kan kontrollere de nyeste typer af læder og blive inspireret af de seneste tendenser i forhold til farve og udtryk. Læder er et essentielt element i produktionen af Eccos sko, og især yak- og nubucklæder kendetegner de mange smukke sko og støvler. De to typer er kendt for deres naturlig, bløde og smukke look, hvilet gør en stor forskel i den endelige sko.

For eksempel er blødhed og fleksibilitet afgørende elementer for at opnå en behagelig og slidstærk sko som former sig efter foden, og så får de mange smukke nuancer og farver med tiden et patineret look, da det ældes i takt med din brug af skoen.