Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

PEAK PERFORMANCE

PEAK PERFORMANCE
Med ønsket om at skabe enkle kvalitetsprodukter til det aktive liv udviklede et hold af svenske skientusiaster i 1986 det kendte sportsmærke Peak Performance. Oprindeligt ville det lille team kun skabe tøj til eget brug, men snart blev det svenske brand en international succes, og verden ville have mere af det enkle, stilrene design, som stadig i dag kendetegner Peak Performance.
Ønsket om hellere at være ude end inde har præget det svenske brand, som ud fra deres passion for natur og sport skaber funktionelt tøj med et enkelt og cool design. Den høje kvalitet og lange holdbarhed gør Peak Performance til et oplagt valg, hvad end det aktive outdoorliv finder sted til lands, til vands eller i luften både sommer og vinter.

Peak Performance til enhver lejlighed

Med et oprindeligt fokus på skitøj er Peak Performance i dag også kendt for funktionelt design til sportsgrene som golf, træning og løb. Det brede udvalg af kvalitetstøj og tilbehør har gjort brandet til en elsket outdoorfavorit og med sit originale design og tekniske løsninger, der ikke tager fokus fra udstyrets oprindelige formål, er Peak Performance oplagt til udendørs aktiviteter og oplevelser af enhver art hele året rundt. Med brug af de fineste kvaliteter og materialer tilbyder Peak Performance både varmende, vandtætte og vindtætte produkter som eksempelvis GORE-TEX membranen, der sikrer åndbar og vandtæt outdoorbeklædning.
Udover sportsrelateret brug er tøjet fra Peak Performance også at finde som en del af hverdagsgarderoben, for i den kendte virksomhed er det at være aktiv mere end en sportsgren, en hobby eller en måde at nyde fritiden på. Bevægelse og motion er en del af livet, og derfor har Peak Performance kombineret tøjets høje funktionalitet og kvalitet med moderne design og skabt tøj til hverdagsbrug. Det tidløse og enkle design passer til enhver smag, og så sikrer den høje kvalitet et produkt, der kan bruges år efter år.


Find dit nye Peak Performance produkt

Her hos Ittu.net har vi et stort udvalg af Peak Performance til både mænd, kvinder og børn. Vores spændende sortiment inkluderer alt fra Peak Performance jakker og tasker til t-shirts, bukser og handsker, så du kan finde det produkt, som matcher dine behov og for at komme ud i naturen. Se for eksempel nærmere på vores lækre, varme hoodies, som er en både praktisk og smart del af garderoben eller find det perfekte skisæt og bliv klar til pisterne i klare farver eller neutrale designs.
Vores store udvalg er nøje udvalgt efter sæsonen og tidens trends, og så gør vi meget ud af at have de nyeste styles og seneste teknologier, så du altid kan være smart og praktisk klædt på. Gå på opdagelse blandt vores flotte og funktionelle produkter og køb Peak Performance til dig selv eller vælg gaven til en du holder af. Hvad end dit behov er, har vi med vores brede udvalg af Peak Performance med sikkerhed et produkt til dig, og måske du er heldig at finde din nye jakke eller bukser blandt vores Peak Performance tilbud.