Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

SWIX

SWIX
Her på siden finder du vores spændende udvalg af tøj fra Swix. Swix står bag tøj, der er lavet specielt til folk, der elsker at træne udenfor under alle slags forhold. Er du typen, der ikke lader minusgrader eller en regnbyge stoppe dig fra at komme ud i naturen, så vil vores tøj fra Swix med garanti være noget for dig. Swix laver skitøj til både mænd og kvinder, så alle kan blive godt klædt på til en tur på pisten.

Swix har eksisteret siden 1946, og de har løbende testet og udviklet deres produkter, så de er tilpasset det nordiske klima og vejrforhold. Med Swix får du derfor gennemtestet beklædning, som giver dig optimale forhold til at leve et aktivt og eventyrligt liv.

Bliv godt klædt på med Swix

Norske Swix egner sig særligt godt til skituren, hvor det vil holde dig varm og tør, og samtidig får du fuld bevægelsesfrihed i det komfortable tøj fra Swix, der former sig efter dine bevægelser. Ud over Swix tøj der er særligt egnet til selve aktiviteten, så kan vi også tilbyde Swix jakker, der egner sig særligt godt til brug før og efter fysisk aktivitet, hvor de vil holde dig varm og tør.

Swix står bag alt fra undertøj til handsker, så du kan blive godt klædt på fra inderst til yderst. Tøjet er lavet på en måde, så det er vindtæt foran og åndbart bagved, og dette er den perfekte sammensætning til et aktivt liv. På den måde er du sikret mod den kolde vind forfra, mens du har mulighed for at komme af med varmen bagtil. Med Swix har du kort sagt mulighed for at performe bedst muligt selv under kolde forhold.

Skitøj skal først og fremmest være praktisk, men derudover må det også gerne være smart at se på, og begge krav opfylder Swix til fulde. Tøjet er lavet i hovedsaligt mørke farver som blå og sort og er ledsaget af et diskret logo, som vidner om et godt øje for kvalitet. Og det er præcis, hvad du får med Swix.


Stort udvalg af Swix tøj

Hos Ittu fører vi et stort udvalg af beklædning fra Swix, så du har rig mulighed for at få fingre i det, du lige står og mangler. Uanset om det er Swix handsker eller måske en Swix jakke, så finder du det til favorable priser lige her. Vi fører tøj fra mange spændende mærker. Du kan også med fordel tage et kig på vores vores brede sortiment fra Nike og Adidas.

Hos Swix sætter de en ære i at efterlade et så lille aftryk på vores klode som muligt. Derfor gør de brug af uforarbejdede materialer, ligesom de benytter sig af genanvendelig indpakning. Køber du tøj fra Swix, så støtter du samtidig en virksomhed, som tager hensyn til miljøet, og som ønsker at gøre en forskel.

Har du spørgsmål til vores produkter fra Swix, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os via vores chatfunktion eller du kan sende en mail til os på: webshop@ittu.net, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.