Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

CANADA GOOSE

CANADA GOOSE
Canada Goose blev grundlagt i 1957 af Sam Tick og er i dag et af verdens ledende mærker inden for produktion af overtøj. I de første år var Canada Goose blandt andet kendt for uldveste og regnjakker, men efter opfindelsen af et system, som gjorde det muligt at fylde jakker med dun og udviklingen af "Expedition parka" til forskere på Antarktis, blev brandet verdenskendt for jakker, der i dag bruges i hele verden.

Med årtiers erfaring er ethvert Canda Goose produkt skabt til at kunne møde de strenge krav til den hårde natur, og i produktionen er ingen detaljer for små. Her er hvert element grundigt placeret og monteret, for præcision og perfektion i håndværket er centrale værdier for Canada Goose. Derudover er et væsentligt element hos det verdenskendte brand autenticitet, og "Made in Canada" er ikke kun et motto, men også et løfte, da hver enkelt jakke er produceret i det land, hvor også inspirationen kommer fra.

Canada Goose jakker af de bedste materialer

Kvalitet og håndværk er altafgørende elementer i produktionen af Canada Goose jakker, og derfor er dunene også forsvarligt og bæredygtigt indkøbt. Naturdun er den bedste, naturlige kilde til varme i forhold til vægten, og så har materialet en mindre skadende indvirkning på miljøet end for eksempel polyesterfyld. Derudover indgår pels fra Nordamerikas vilde prærieulve også i produktionen af jakker fra Canada Goose og er et centralt element i de autentiske, arktiske overtøj, da det giver en høj funktionalitet og samtidig sikrer et eksklusivt look.
Udover en lang række modeller og designs til koldere klimaer står Canada Goose også bag andre innovative produkter som letvægtsjakker, der er velegnede til varmere klimaer og fysisk aktivitet og let kan pakkes sammen i kufferten eller tasken samt strikkede produkter af den luksuriøse merinould. Fælles for alle produkter er et smukt design og stort fokus på funktionelle detaljer som drop-down reflekser, aftagelige hætter og snore, så du kan justere pasformen og let kan tilpasse din Canada Goose jakke efter dine behov.


Populære Canada Goose jakker

De funktionelle designs fra Canada Goose er skabt for at kunne modstå de hårdeste forhold og betingelser samt inspirere og gøre det muligt for folk at nyde og indgå i naturen, hvilket har gjort det canadiske brand til et ikon over hele verden. De slidstærke og holdbare Canada Goose jakker er for eksempel et foretrukket mærke blandt filminstruktører, og så har brandet også været med i flere verdenskendte film.

De innovative designs har resulteret i kompromisløse og eksklusive produkter, som er blevet en trendsættende og vigtig del af modebilledet inden for overtøj. Her hos Ittu.net har vi et stort udvalg af luksusjakker fra Canada Goose til både mænd og kvinder. Vores mange modeller spænder fra regnjakker og parkaer til dunjakker, så du har rig mulighed for at finde den jakke, der skal holde dig varm og tør hele året rundt. Gå på opdagelse i vores forskellige længder, designs og farver og find din nye yndlingsjakke eller giv en funktionel og lækker gave til en du holder af.