Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

ICEBREAKER

ICEBREAKER
Hos Ittu.net er vi glade for at kunne tilbyde et spændende udvalg af varer fra det newzealandske mærke Icebreaker. Hos Icebreaker formår de at udnytte den tynde, stærke og yderst bløde uld fra merinofår til at skabe beklædning, der er både modstandsdygtigt over for vind og vejr og samtidig er fantastisk behageligt at have på.

Vores udvalg af varer fra Icebreaker er særdeles omfangsrigt, så uanset om du er på udkig efter en Icebreaker hue, en icebreaker kjole eller noget helt tredje, så er vi leveringsdygtige.

Icebreaker til mænd og kvinder

Vi fører et stort udvalg fra Icebreaker til både mænd og kvinder. I udvalget finder du alt fra undertøj til jakker og huer, så du kan blive klædt godt på fra inderst til yderst, når du skal på opdagelse i den skønne natur. Tøj fra icebreaker er yderst behageligt at have på, og så er det nemt at bevæge sig i, og netop bevægelsesfriheden er vigtig, når du skal udforske din krops fulde potentiale.
Tøjer fra Icebreaker kan bruges til løb, vandretur, skiture og andre former for outdooraktiviteter, men du kan også sagtens have det på til hverdag, hvor du ligeledes kan nyde godt af den behagelige merinould.
Hos Ittu.net tror vi fuldt og fast på, at produkter af god kvalitet kan være med til at gøre hele forskellen. Faktisk tror vi på, at den rette beklædning kan gøre, at du nyder turen så meget, at du får lyst til at gå på arbejde frem for at tage bus eller bil. Derfor har vi også et stort udvalg fra Icebreaker, som giver stor komfort, og som kan gøre en mærkbar forskel for dig, der holder af det aktive liv.
Folk, der har prøvet Icebreaker, går sjældent tilbage til noget andet. Når man først har prøvet uldens mange fantastiske egenskaber, så er det svært at gå tilbage til tøj af kunstfibre.


Icebreaker med mange gode egenskaber

Beklædning fra Icebreaker er, som nævnt ovenfor, lavet af merinould fra newzealandske får, og der er mange gode grunde til, at det er lige præcis dette materiale, der benyttes. Ved at rense merinould og tage de fineste uldfiber, så får man uld, som kun er en tredjedel af tykkelsen på klassisk uld. Ved at bruge denne fremgangsmåde har de hos Icebreaker skabt en type af uld, som ikke kradser, og som føles som bomuld mod huden. Derudover lugter det ikke, som man kan opleve med andet svedtransporterende undertøj i kunstfibre. Og sidst, men absolut ikke mindst, så virker denne type uld temperaturregulerende, hvilket gør den særdeles velegnet til brug ved fysisk aktivitet, hvor kropstemperaturen ofte vil svinge fra start til slut.

Vil du mærke merinouldens fantastiske egenskaber på egen krop, så er det bare med at finde dine favoritter blandt vores forskellige tøj fra Icebreaker. Bestiller du inden kl. 15, så pakker vi det samme dag, så du hurtigst muligt kan få glæde af dine nye varer fra Icebreaker.