Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

FJALLRAVEN

FJALLRAVEN
Kendt for sit funktionelle og holdbare tøj og udstyr til friluftslivet er Fjällräven et populært valg, når turen går ud i det blå. Med en vision om at gøre naturen tilgængelig for flere mennesker og skabe praktiske løsninger grundlagde svenske Åke Nordin i 1960 Fjällräven, og som det første produkt på hylderne var en Fjällräven rygsæk, som skulle være både praktisk og behagelig. I de efterfølgende år udvidede Fjällräven sortimentet betydeligt, og med Åkes tro på den praktiske løsning kom både telte, jakker, soveposer, tasker og bukser til.

I dag er det stadig den oprindelige vision, der arbejdes for hos Fjällräven, som har fået sit navn efter polarrævens modstandsdygtighed og snilde. Naturen er en del af menneskets DNA, og at gøre flere mennesker i stand til og inspirere dem til at opleve naturen er missionen for det svenske outdoorbrand, som lige siden begyndelsen har fundet inspiration i naturen.

Fjällräven - et naturligt valg

Den store passion for naturen betyder også, at Fjällräven lægger stor vægt på bæredygtighed og udvikler og skaber produkter af absolut topkvalitet, der kan holde til brug hele livet - endda flere generationer. Samtidig er innovative og bæredygtige løsninger som genanvendte og økologiske materialer samt PCF-fri imprægnering væsentlige aspekter i hele processen fra idé til produkt.
I designet af Fjällrävens produkter er funktion, brugervenlighed og genbrugsmaterialer nøgleord, så du er sikret et klassisk, funktionelt design, der er både slidstærkt og holder år efter år. Samtidig afspejles det bæredygtige element også i det tidløse, enkle design, som giver mulighed for genbrug og lang levetid samt flere funktioner som aftagelige hætter og bukseben samt justerbare bunde og ærmer.
Fjällräven går ikke på kompromis med kvalitet, og med en bred vifte af anvendelsesmuligheder lige fra jagt og vandring til trekking, hverdag og friluftsliv er det kendte mærke med til at sikre dine mindeværdige oplevelser, aktiviteter og rejser.

Fjällräven tøj og udstyr til ethvert behov

Her hos Ittu.net har vi et stort udvalg af friluftstøj og udstyr fra Fjällräven, så du kan nyde den flotte natur eller hverdagen iklædt funktionelt tøj af højeste kvalitet. Se for eksempel nærmere på den ikoniske Känkentaske, som er både praktisk og smart eller find den Fjällräven vinterjakke dame eller Fjällräven vinterjakker til mænd, som skal holde dig varm på koldere dage.
Fælles for alle vores produkter fra Fjällräven er de bedste materialer og løsninger, så du får tøj og udstyr, som passer til dine behov. Som to af de vigtigste materialer i Fjällrävens produktion er G-1000 og ECO-SHELL, som hver især findes i flere forskellige typer. G-1000 er det vigtigste materiale i Fjällrävens produkter og bruges i alt fra Fjällräven rygsække til jakker og bukser.
Materialet er et tætvævet stof, som er fremstillet af polyester og bomuld, hvilket gør det ventilerende, vindafvisende samt slidstærkt og derfor yderst velegnet til brug, hvor der findes grene, krat eller torne som skov og marker. ECO-SHELL er et vind- og vandafvisende, åndbart og bæredygtigt skalmateriale, som sikrer en god bevægelsesfrihed og samtidig ikke vejer meget, så du får et let, funktionelt stykke beklædning.