Hurtig levering

Gode priser

30 Dages retur

ADIDAS

ADIDAS
Adidas er et af verdens største og mest ikoniske sportsmærker, og med fokus på innovation skaber det stærke brand sportstøj og udstyr til eliteatleter, professionelle sportshold og alle, der ønsker, at sport skal være en del af livet. Adidas blev grundlagt i 1949 af den tyske Adolf "Adi" Dassler, som ønskede at forbedre kvaliteten af sportsudstyr og sko til en lang række grene inden for sportens verden. Med Adidasprodukternes store sejre og høje placeringer i både OL og større mesterskaber blev Adi Dassler og hans produkter med de tre striber snart et kendt brand blandt sportsfolk i hele verden. Derudover er Adidas kendt for i samarbejde med designere, musikere og andre kendte personligheder fra hele verden at skabe unikke kollektioner med et sporty look.

På kanten mellem sport og kreativitet finder Adidas deres inspiration, som bruges til at udvikle innovative og originale produkter, for den sporty livsstil er i høj grad til stede uden for banen. Derfor har Adidas udviklet Adidas Originals, som rent visuelt er kendt for sit treforklogo og kombinerer ungdomskultur med kreativitet fundet i sportshaller og arenaer, hvilket skaber innovative og autentiske produkter. Derudover finder du også Adidas Core - en serie af sportstøj for alle, som fortæller brandets historie om rummelighed, ambition, innovation, kvalitet og stil.

Adidas til alle

Adidas er et brand, man ikke kommer uden om, hverken i sportens verden eller i modebilledet for en lang række af mærkets kollektioner indeholder udover sportstøj også tøj til hverdags- eller fritidsbrug. Det originale og sporty udtryk, der er karakteriseret ved de tre striber, henvender sig både til mænd, kvinder og børn, og hos Ittu.net kan du køb et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Adidas. Vores brede sortiment af Adidas indeholder alt fra sko og tøj til tasker, strømper og sportsudstyr, så du her på siden kan finde den helt rigtige påklædning, hvad end du skal spille basket, være sammen venner eller nyde en afslappet dag i sofaen.

Udover de ikoniske og enkle produkter som bukser med de velkendte striber langs siden og t-shirts med logo og navn kan du finde en lang række spændende produkter, som er med til at sætte kulør på hverdagen. Med sjove mønstre og prints kan du iklæde dig lækre kvalitetsprodukter som tøj, accessories og sneakers og sprede glæde og farve, hvor end du befinder dig.


Pift garderoben op med Adidas

Leder du efter et multifunktionelt stykke tøj eller de helt rigtige sneakers, kan du her på siden finde det Adidasprodukt, som passer til din smag og dine behov. Med tøj fra Adidas får du en garderobe, der opfylder dine praktiske behov og samtidig sikrer, at du er klædt smart på fra top til tå.

Har du allerede fundet et eller flere lækre produkter fra Adidas, kan du let kombinere dem med dit eksisterende tøj og skabe en personlig og moderne stil. Brug for eksempel en af de klassiske t-shirts med dine jeans og opnå et moderne og enkelt udtryk eller sæt farve på dit tøjvalg med vores store udvalg af smarte sneakers fra Adidas.