Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

THE NORTH FACE

THE NORTH FACE
Siden 1966 har The North Face haft en klar mission: at kunne tilbyde det bedste udstyr til atleter såvel som til den moderne opdagelsesrejsende. Herudover har The North Face et ønske om at støtte bevarelsen af naturen og at kunne inspirere til en global bevægelse af udforskning.

Hos Ittu er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af The North Face produkter. Med The North Face får du både beskyttelse, funktionalitet, et lækkert design samt mange flotte farver at vælge mellem. Der er derfor masser af gode grunde til at tage et kig på udvalget her på siden, hvor der er noget for enhver smag.

Revolutionerende teknologi med The North Face

Hos The North Face har de udviklet en isoleringsteknologi, som har fået navnet Thermoball. Thermoball går ud på, at tøjet er lavet med små klynger af syntetiske fibre, som holder varmen fanget i små luftlommer og dermed holder bedst muligt på den. The North Face jakker med Thermoball er samtidig meget lette, hvilket gør dem behagelige at have på og nemme at have med på farten.

I vores udvalg her på siden finder du blandt andet vores populære The North Face jakker, som holder dig varm og tør og sikrer dig optimalt mod kulde og nedbør. Ud over jakker vil du også kunne finde mange flotte og praktiske The North Face tasker. De er lavet af slidstærke materialer, der gør dem modstandsdygtige over for lidt af hvert, og så har de flere forskellige rum, som gør det nemt at holde styr på stort og småt, når du er på farten. Udvalget af The North Face tasker tæller både rygsække og skuldertasker, så du nemt kan finde en model, der til fulde matcher dine behov.

The North Face har mottoet never stop exploring, og med udstyr og beklædning af høj kvalitet skaber de de bedst mulige vilkår for netop det. The North Face er heller ikke selv bange for at udforske eller gå nye veje med ønsket om at skabe nye og bedre produkter, som udviklingen af Thermoballteknologien er et perfekt eksempel på. Herudover arbejder de også for en mere miljøvenlig produktion af tøj ved blandt andet at lave trøjer af genbrugte plastikflasker.

The North Face til afslapning og eventyr

The North Face er blevet et meget populært mærke, som egner sig til byliv såvel som oplevelser i naturen. Tag for eksempel en The North Face hættetrøje, som favner bredt med sit både casual og sporty udtryk. På samme måde kan en The North Face jakke bruges til både outdoorlivet og til turen til og fra arbejde.

Er du på udkig efter The North Face til yderst favorable priser, så er du kommet til det rette sted. Vores store udvalg byder på produkter til både mænd og kvinder, så alle kan blive godt klædt på i tøj af høj kvalitet. Hos Ittu fører vi udstyr til sport og outdoor fra nogle af de førende brands inden for disse områder. Tag for eksempel et kig på vores udvalg af Canada Goose, eller find dine næste løbesko blandt de mange modeller fra Asics.