Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

NIKE

NIKE
Nike er et populært og elsket mærke i hele verden, uanset om det er i sportssammenhænge som løb, fodbold og yoga eller til brug i hverdagen. Den ikoniske status har det verdenskendte mærke opnået gennem produkter af høj kvalitet, komfortable og smarte designs, og så er Nike innovation i sig selv. Med stor omtanke for miljøet skaber Nike kvalitetsprodukter, som er både svedtransporterende, hurtigttørrende og giver den optimale støtte til dine fødder.
Derudover er genanvendelige materialer et vigtigt aspekt, så alt fra produktionen af produktet til leveringskassen foregår med tanke på at reducere CO2-udledningen og anvende bæredygtige blandinger. De innovative løsninger og teknologier sikrer dig et bæredygtigt design uden at gå på kompromis med stilen og det sporty udtryk, så du med god samvittighed kan købe smarte produkter fra Nike.

Stort udvalg af Nike sportstøj til hele familien

Nike blev grundlagt i 1964 af den amerikanske løber og universitetsstuderende Phil Knight og har siden da udviklet sig til det, vi i dag kender som verdens største brand inden for sportsindustrien. Den græske gudinde for sejr er brugt som inspiration i navngivningen af Nike, og rent visuelt er brandet kendt for det såkaldte "Swoosh", som sammen med mottoet "Just do it" har gjort Nike til et af de mest genkendte brands i verden. Logoet repræsenterer bevægelse og fart, og samtidig siges det at symbolisere halvdelen af en løbebane og den græske gudindes vinger.

Hos Ittu.net har vi et bredt udvalg af overdele og underdele, sko samt tilbehør til sportslige aktiviteter og hverdagsbrug. Derfor kan du finde alt fra hættetrøjer og tights til strømper, sportsundertøj og tasker og forkæle dig selv eller dem, du holder af med et slidstærkt og moderigtigt design. Med inspiration i de seneste tendenser skaber Nike funktionel og sporty mode til ethvert behov, og så henvender livsstilsbrandet sig til både mænd, kvinder og børn, så hele familien kan iklæde sig det kendte mærke. Se for eksempel nærmere på vores kendte løbetights fra Nike og store udvalg af løbesko og nyd den friske luft eller klæd børnene smart på med et stort udvalg af farverige t-shirts og praktiske tasker, som findes i et væld af størrelser.

Nike til enhver stil

Udover deres egne stilrene designs er Nike også kendt for at skabe spændende kollektioner i samarbejde med designere, sportsfolk og andre kendte personligheder fra hele verden. Med disse produkter får Nikes kunder i hele verden mulighed for at tilføre garderoben et unikt stykke tøj eller et par sko i et fantastisk design.
Som det førende mærke inden for sportens verden mestrer Nike at skabe produkter, som ud fra de nyeste trends passer til ethvert behov uanset formål og stil. Hvad end du spiller fodbold, løber eller bare synes godt om produkterne, kan du her på siden finde de produkter, som matcher dine ønsker. Samtidig er Nike en smart tilføjelse i garderoben, og uanset om du klæder dig minimalistisk, råt eller afslappet, kan du her hos Ittu.net finde det Nike sportstøj, som matcher dine behov for funktionalitet og sporty design.