Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

TIMBERLAND

TIMBERLAND
Det amerikanske brand Timberland er kendt for solide produkter, der især er velegnede til outdoor, men også populære til brug i hverdagen, når det er koldt og gråt. Det amerikanske mærkes historie begyndte i 1952, og i 1973 blev et af brandets mest kendte produkter opfundet - de gule, vandtætte støvler med navnet Timberland, der stadig den dag i dag er populære blandt både mænd og kvinder. De slidstærke støvler var produceret med fokus på godt håndværk og ikke mindst innovation, hvilket gjorde, de satte nye standarder for vandtæt ydeevne inden for fodtøj.

Timberland støvlerne og de andre produkter var specielt populære blandt udendørsentusiaster og håndværkere - ja, alle, som ønskede et solidt og praktisk produkt med et flot udtryk. Faktisk blev støvlerne så populære, at brandet i 1978 omdøbte virksomheden efter de populære støvler.

Timberland til mænd, kvinder og børn

Det ikoniske mærke, som ønsker at få folk udenfor, har gennem tiden udvidet sortimentet, der i dag består af både tøj, accessories og fodtøj til hele familien. Men de gule støvler er ikke til at komme uden om, og med kvalitetslæder og unik stødabsorbering er støvlerne perfekte, hvad end du nyder friluftslivet eller blot ønsker et holdbart produkt til brug i byen. Den høje funktionalitet gør det let at holde fødderne varme og tørre uanset vejret, og så er den gode komfort og det flotte udseende det, der har skabt Timberlands store succes som et verdenskendt brand både i naturen og modebilledet.

Hos Ittu.net har vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Timberland, så hele familien kan blive klædt varmt og godt på i alt slags vejr hele året rundt. Se for eksempel nærmere på de smarte Timberland hverdagssko, der er yderst lette og fås i flere forskellige farver. Ligeledes ligger modellen Timberland Mabel Town blandt de mest populære Timberland støvler til damer, da den smarte støvle udover at være vandtæt også er foret, og så består den af mere end 50% genanvendt plastmateriale. Ønsker du en anden vinterstøvle dame, kan du se vores brede udvalg af fodtøj til kvinder, hvor der også er damesko til enhver lejlighed. Udover Timberland støvler er brandet også kendt for at skabe moderigtigt og funktionelt tøj og accessories, så du kan blive klædt i Timberland fra top til tå.


Find din nye Timberland støvler

Timberlands mission om at gøre en forskel i verden kommer især til udtryk i deres innovative produkter, der er lavet af miljøvenlige materialer og skabt til at holde år efter år. For at mindske påvirkningen er flere sko og støvler fra Timberland produceret af genanvendte plasticflasker, hvorfor du også her hos Ittu.net har mulighed for at finde bæredygtige produkter. Samtidig er brandet også dedikeret i at gøre kloden grønnere, hvilket betyder, Timberland har plantet millioner af træer i hele verden, for ifølge dem er en grønnere natur en bedre natur.

Hos Ittu.net har vi en bred vifte af produkter fra Timberland, hvad end du søger sko, tøj eller accessories som for eksempel handsker, og så fører vi også lignende brands som Canada Goose og The North Face. Er du på udkig efter et slidstærkt produkt, som kan holde dig og din familie tør og varm hele året rundt samtidig med, du får et klassisk look, kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg og finde det produkt, som passer til din smag og behov.