Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

KJUS

KJUS
Den første kollektion fra Kjus blev lanceret i 2000 med en drøm at skabe skitøj med fokus på bevægelsesfrihed og høj komfort. Bag brandet stod tidligere olympisk skiløber Lasse Kjus, som tog udgangspunkt i egne behov i fremstillingen af skitøjet. Søger du innovativt sportstøj, så er du kommet til det rette sted. Hos Ittu fører vi et bredt udvalg af tøj fra Kjus til gode priser.

Bliv godt klædt på med Kjus

Kjus er noget af det mest teknologisk avancerede skitøj på markedet, og du kan derfor være sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne. Tøjet er således både vandtæt og åndbart, så du aldrig behøver at føle dig begrænset, når du giver den gas på pisten. Du kan også med fordel have tøjet fra Kjus på, når du skal ud i naturen, hvor frosten bider i kinderne. Uanset hvad du foretager dig, så vil Kjus holde dig varm og komfortabel i det kolde vejr.

I vores store udvalg fra Kjus finder du både bukser, jakker og skjorter, så du kan blive godt klædt på fra inderst til yderst. Vi har tøj til både mænd og kvinder og i en bred vifte af længder og farver, så du har rig mulighed for at finde overtøj, der matcher dine præferencer. Søger du Kjus tilbud, så kig gerne forbi denne side fra tid til anden, da vi løbende holder udsalg, så du har mulighed for at få tøj fra Kjus til en særligt god pris.

Hos Ittu kan vi tilbyde tøj og udstyr fra en lang række anerkendte mærker. Tag for eksempel også gerne et kig på vores udvalg fra Nike eller gå på opdagelse blandt det lækre vintersportsudstyr fra Swix.

Kjus – skitøj i verdensklasse

Med Kjus er du sikret den rette ergonomiske støtte, når du står på ski, og samtidig sidder tøjet fra Kjus tæt, så du er sikker på at kunne holde varmen, samtidig med at din hud har mulighed for at ånde under de fysiske udfoldelser. Ventilationen i tøjet gør samtidig, at du kommer af med varmen, så du ikke kommer til at fryse efter en lang dag på ski. Kjus er fremstillet af slidstærke nylonfibre, som gør det næsten umuligt at slide op, så du kan få glæde af det i mange år frem.

Når du først ifører dig en Kjus jakke, så vil den føles tynd, men den varmer utroligt godt, da den er bygget op af flere lag. Med Kjus får du derfor en letvægtsjakke, som kan sikre dig på bedst mulig vis mod frostgrader og sne. Vil du have det bedste af det bedste, når det kommer til skitøj, så er Kjus det rette valg.

Søger du lækkert overtøj i god kvalitet, som kan sikre dig bedst muligt mod kulden, så bør du også se nærmere på vores udvalg af overtøj fra Canada Goose. Skulle du have spørgsmål til et af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os.