Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

SALOMON

SALOMON
Med passion for udendørssport, ny teknologi og godt håndværk er det franske brand Salomon først og fremmest kendt for sin historiske og innovative rolle inden for skiudstyr. Salomon blev grundlagt i 1947 i de franske alper, hvor stifteren François Salomon de første år fokuserede på bindinger til ski, hvilket skabte grundlag for det, vi i dag kender som moderne skiløb. Senere udvidede Salomon sortimentet til ski, skistøvler og andet tilbehør som handsker, huer og tasker. I dag producerer Salomon også udstyr og beklædning til en lang række sportsgrene som snowboarding, mountainbike, vandring, klatring og trailløb.

Fælles for den brede vifte af produkter er en stærk tilknytning til naturen og en legesyg tilgang, for Salomon skaber progressivt sportsudstyr, som i høj grad gør det muligt at nyde naturen og ikke mindst udfordre sig selv, hvilket også er budskabet i deres motto "Time to play".

Salomon er funktionelt design

Man skal ikke gå ned på udstyr og med vores spændende udvalg, kan du her hos Ittu.net finde de kvalitetsprodukter fra Salomon, der gør din naturoplevelse helt speciel. Vores sortiment inkluderer alt fra Salomon sko og Salomon skibriller til Salomon tøj, Salomon handsker og skiudstyr til både mænd, kvinder og børn, så du let kan komme ud og nyde naturen på den måde, der tiltaler dig. Se for eksempel nærmere på vores åndbare og fleksible skitøj eller find det helt rette skiudstyr blandt vores ski og stave og mærk forskellen med Salomons nyskabende løsninger.

Det innovative design og passionen for bjergsport har resulteret i revolutionerende produkter, og outdoorbrandet er et oplagt valg til bjerge, skov eller andet udfordrende terræn både vinter og sommer. Det praktiske og slidstærke tøj holder dig varm, og så får du et flot design og smarte detaljer, så du er klar til ethvert eventyr, der venter på dig.

Forkæl dine fødder med Salomon

Dine fødder fortjener kun det bedste, så uanset om du skal cykle, vandre eller dyrke trailløb, kan du her hos Ittu.net finde det fodtøj fra Salomon for at få den bedste oplevelse. Gode sko er vigtige, fordi dine fødder skal have den nødvendige støtte og komfort alt efter underlaget, du færdes på, og uanset om du udforsker byens varierede terræn som parker, stier og trapper eller skovens og bjergets stejle stigninger, kan du finde de vandrestøvler, løbesko med pigge eller terrænsko, som gør din tur til en oplevelse udover det sædvanlige. Samtidig er fri bevægelse og en god udformning vigtige elementer, og alt dette er Salomon garant for.

Derudover kan sko fra Salomon også bruges til hverdagens små eventyr, byvandringer og ferier, da de sikrer den optimale støtte og komfort og er modstandsdygtige overfor de fleste udfordringer i underlaget, så du undgår vrid. Her på siden finder du et eksklusivt udvalg af åndbare, vandtætte og slidstærke sko og støvler til enhver smag, hvad end du er til stærke farver eller et enkelt design. Så gå på opdagelse og klæd dig praktisk på fra top til tå eller find gaven til den du holder af og tag ud i det blå.