Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

GARMIN

GARMIN
Her på siden finder du vores store udvalg af flotte ure fra amerikanske Garmin. Hos Garmin har de mere end 30 års erfaring med produktion af sportsure, og de beviser gang på gang, at de er førende på markedet ved at kreere ure med innovative funktioner, som gør det aktive liv lettere for forbrugeren.

Hos Ittu.net er vi stolte leverandører af Garmin ure til store såvel som små. Står du og mangler et ur, der både er smukt at se på, og som er lavet med nyeste teknologi på området, så er et ur fra Garmin et godt valg. Gå på opdagelse i vores udvalg af ure fra Garmin og find din favorit blandt de mange flotte modeller, der kan bruges både til hverdag og under din træning.

Stort udvalg af Garmin ure

Med et ur fra Garmin har du mulighed for at tracke diverse sundhedsstatistikker og tage dine foretrukne spillelister med på farten, så du altid har din favoritmusik lige ved hånden. Garmin er derfor perfekt for dig, der ofte er på farten, for her får du et sportsur i topklasse.
Der er rig mulighed for at forkæle dig selv eller en, du holder af med et af de mange ure fra Garmin. Vi har Garmin ure til både voksne og børn, i forskellige farver og med forskellige funktioner, så der er rig mulighed for at finde det helt rigtige Garmin sportsur, uanset hvilke specifikke krav du har til urets udseende og funktioner.

Find dit næste Garmin ur her

I vores sortiment af ure fra Garmin finder du blandt andet den ultrapopulære Fenix-serie. Serien blev lanceret i 2012 og har siden undergået en banebrydende udvikling. I dag betragtes urene i Garmins Fenix-serie som nogle af de bedste multisport GPS-ure på markedet. Urene i Garmins Fenix-serie henvender sig til eventyreren, den seriøse atlet såvel som datanørden – I disse ure er der innovative features for alle. Urene er blandt andet lavet med håndledsbaseret pulsteknologi og med indbygget GPS, der gør det nemt at finde vej, når du bevæger dig ud på nye eventyr.

Urene fra Garmin er levet med ekstra lang batterilevetid, så du kan fokusere på din træning uden at skulle bekymre dig om forstyrrende opladninger. Vi har både Garmin ure til dig, der søger helt basale funktioner som puls, distance, hastighed og tid, og vi har Garmin ure til dig, der vil tage tracking af dine aktiviteter til næste niveau med hjælp fra avanceret teknologi.

Garmin er for dig, der hverken vil gå på kompromis med udseende eller funktionalitet, når det kommer til dit sportsur, for her får du hele pakken.

Skulle du finde et Garmin sportsur, der falder i din smag, så tøv ikke med at bestille allerede i dag. Bestiller du inden kl. 15, så pakker vi samme dag og sender pakken afsted med fly fragtfrit. Skulle du have spørgsmål til vores produkter fra Garmin, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig over både mail og telefon.