Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

ASICS

ASICS
I 1949 grundlagde japanske Kihachiro Onitsuka det, som igennem årene har udviklet sig til at være et velkendt sportsbrand inden for produktion af sko til en bred vifte af sportsgrene. Asics er et akronym for det latinske ordsprog "Anima sana in corpore sano", som kan oversættes til "Et sundt sind i en sund krop", hvilket inspirerede grundlæggeren af brandet til at lave sportssko for at sikre unge mennesker gode vaner og et sundt liv gennem sport. Asics skaber med den nyeste teknologi innovative løsninger og er kendt for de stødabsorberende løbesko og energilette såler, som sikrer komfort og stabilitet. Derudover er Asics også en kendt producent af sportstøj og udstyr til discipliner som amerikansk fodbold, rugby, håndbold, badminton og tennis.

Fælles for langt de fleste sportsgrene er bevægelse, og dette er inkorporeret i Asics´ visuelle kendetegn. Logoet - et a i skråskrift repræsenterer det første bogstav i brandets navn og symboliserer ideen om ubegrænset fart og sportens dynamik.

Sportssko fra Asics

Med sine innovative løsninger er Asics et populært mærke på tværs af en lang række sportsgrene og specielt, når valget falder på løbesko. Gennem årene har Asics udviklet flere forskellige teknologier, og i dag er det revolutionerende, velkendte og stødabsorberende gelmateriale stadig en essentiel del af de fleste Asics løbesko. Dette gælder for eksempel Asics Kayano, som med mere end 20 år på markedet er blevet en ægte klassiker. Asics Kayano er designet således, at den sikrer størst støtte på indersiden af foden, så dine fødder under løbeturen får den optimale stabilitet, komfort og samtidig en forrygende støddæmpning, hvilket mindsker risikoen for skader og ømme fødder.

Denne model og mange flere kan du finde hos Ittu.net, hvor vi har et bredt udvalg af sportssko som indendørssko, løbesko og terrænsko til ethvert behov. Her på siden kan du uanset underlag, løbestil og pasform finde de sko, som passer til dig og sørger for, at dine fødder har de bedst mulige forudsætninger under enhver aktivitet.


Asics sko i modebilledet

Udover at være et kendt sportsmærke er Asics de seneste år trådt frem i modebilledet, og specielt er Asics sko blevet et populært valg i hverdagen. De karakteristiske striber på siderne og de farverige kombinationer gør skoen unik og let at kende i gadebilledet, hvor både mænd, kvinder og børn har taget det kulørte look til sig. Samtidig findes Asics sko også i mere neutrale kombinationer og farver, og her hos Ittu.net har vi et bredt udvalg, så du uanset smag kan finde et par, som matcher din personlighed.
Vores sortiment af Asics sko til hverdagsbrug inkluderer en lang række farvekombinationer i både lysere og mørkere nuancer, så du alt afhængigt af humør og stil, kan iklæde dig det perfekte par. Se for eksempel nærmere på vores pastelfarvede kombinationer, der med sine delikate farver understreger dit look eller gå efter klare farver, som sætter kulør på hverdagen og dine fødder. Uanset om du er til stærke farver eller et enkelt look, er du sikret en moderne, blød og let sko, som giver den optimale støtte i hverdagen.