Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

  • WHISTLER - JR HASTINGS WINDSTOP GLOVE
  • WHISTLER - JR HASTINGS WINDSTOP GLOVE
WHISTLER - JR HASTINGS WINDSTOP GLOVE
  • WHISTLER - JR HASTINGS WINDSTOP GLOVE
  • WHISTLER - JR HASTINGS WINDSTOP GLOVE

JR HASTINGS WINDSTOP GLOVE

WHISTLER

External code
W134019
DKK 200
Una pisiassaq nunguppoq

Whistler Hastings Windstop Glove Jr. – de perfekte handsker til dine børn i de kølige måneder! Disse bløde og varme fleecehandsker er skabt med omhyggeligt udvalgte funktioner for at sikre maksimal komfort og beskyttelse.

Vindtætte egenskaber:

De innovative vindtætte materialer, der anvendes i Whistler Hastings Windstop Glove Jr., gør dem ideelle til at beskytte dine børns hænder mod kolde og blæsende vejrforhold. Disse handsker fungerer som en pålidelig barriere mod den bitende vind, så dine børn kan holde varmen, uanset hvor de færdes.

Justerbar elastik ved håndleddet:

Vi forstår vigtigheden af den perfekte pasform, især når det kommer til børnetøj. Derfor er Whistler Hastings Windstop Glove Jr. designet med en justerbar elastik ved håndleddet. Denne funktion giver ikke kun en behagelig pasform, men hjælper også med at forsegle varmen inde og forhindre kulden i at trænge ind.

Vores mål er at give dine børn den optimale kombination af varme og komfort, og Whistler Hastings Windstop Glove Jr. opfylder disse krav med stil. Lad dine børn udforske verdenen uden at bekymre sig om kulden – invester i kvalitetshandsker, der holder dem varme og glade. Whistler Hastings Windstop Glove Jr. er ikke bare handsker; de er en pålidelig ledsager til udendørs eventyr!

Ilaasortaallutit niuernerit naammasseriarukku 10 pointinnassaatit nalilimmik DKK 10 Ilaasortanngorit imaluunniit ilaasortaareeruit Uani iserit ..
Nassiussineq sukkasooq
Akit pitsassuit
Pisianik utertitsineq

Siunnersuutigisinnaasagut