Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

  • SALOMON - DUFFLE BAG 70L
SALOMON - DUFFLE BAG 70L

DUFFLE BAG 70L

SALOMON

External code
LC19894
DKK 1.099
Una pisiassaq nunguppoq
70 LITERS DUFFLE TASKE
Robust og praktisk, Salomons 70-liters duffeltaske gør alt, hvad du har brug for til en træningslejr let at bære og få adgang til. Denne taske er designet med masser af plads til alt dit udstyr, let tilgængelige rum og stropper, der giver dig mulighed for at bære den på ryggen som en rygsæk, og denne taske vil klare lige så mange ture til bjergene, som du har planlagt.
Dimensioner 83X35X24 L x B x H i cm
Volumen 70 liter
Vægt 700 g

Nem adgang
Et simpelt metalspænde og robust lynlås ned langs hele fronten af tasken gør det meget nemt at få adgang til alt, hvad du har brug for uden at lave rod i indholdet i din taske.

Praktisk design
Med flere håndtag, polstrede bærestropper og et foret rum til at smide dine sko eller snavsede tøj i, har denne taskes design din bekvemmelighed i tankerne.

Ultra-holdbare materialer
Lavet af robust ballistisk nylon, kraftigt belagte ripstop-stoffer, metalspænder og en vandtæt #10 YKK-lynlås, denne taskes PFC-frie materialer sænker dens miljøpåvirkning.
Ilaasortaallutit niuernerit naammasseriarukku 55 pointinnassaatit nalilimmik DKK 55 Ilaasortanngorit imaluunniit ilaasortaareeruit Uani iserit ..
Nassiussineq sukkasooq
Akit pitsassuit
Pisianik utertitsineq

Siunnersuutigisinnaasagut