Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

  • SALOMON - CRAFT+ TRIGGER
SALOMON - CRAFT+ TRIGGER

CRAFT+ TRIGGER

SALOMON

External code
471718
DKK 4.699
På lager
HERRE SNOWBOARD INKL. BINDINGER
OBS! SENDES GRATIS MED SKIB
The Craft er vores "jack-of-all-trades" freestyle board, budgetvenligt og tilgængeligt for alle ryttere. Nu udstyret med kork-sidevægge for en miljøvenlig tilgang til bløde landinger og jævne ture plus vores Rock out Camber for freestyle-tilgængelighed i alle bjerge. Fra fløjlsbukser og side-hits til park jumps og pow fields, Craft skuffer ikke.

Alsidighed
Fra middel til ekspert og fra pow til park, den medium flex og alsidige Rock out Camber gør dette board klar til at udmærke sig i ethvert område og enhver tilstand på bjerget.
Pop
Vores Popster-kerne har et fræset område under foden, hvilket giver mulighed for effektiv energioverførsel til de tykkere zoner i spidsen og halen for eksplosiv pop.

Værdi
Med Aspen Strong Core, Popster, Cork Rails, alt sammen på en sintret base med vores hybride camber-profil; det er ikke underligt, at dette board vandt Transworlds "Bang for your buck"-pris.
Ilaasortaallutit niuernerit naammasseriarukku 235 pointinnassaatit nalilimmik DKK 235 Ilaasortanngorit imaluunniit ilaasortaareeruit Uani iserit ..
Nassiussineq sukkasooq
Akit pitsassuit
Pisianik utertitsineq

Siunnersuutigisinnaasagut