Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

  • HANWAG - W BLUERIDGE ES
  • HANWAG - W BLUERIDGE ES
  • HANWAG - W BLUERIDGE ES
  • HANWAG - W BLUERIDGE ES
HANWAG - W BLUERIDGE ES
  • HANWAG - W BLUERIDGE ES
  • HANWAG - W BLUERIDGE ES
  • HANWAG - W BLUERIDGE ES
  • HANWAG - W BLUERIDGE ES

W BLUERIDGE ES

HANWAG

External code
500131
DKK 1.599
På lager
DAME VANDRESTØVLER
Multifunktionel og ressourcebesparende – Blueridge er en mid-cut model til bjergvandringer og ture i lavere bakkede områder med en let pakke. Med en vandtæt og PFC-fri HANWAG EcoShell-membran og robust Perwanger-læderoverdel.

Komfortabel, let og multifunktionel – Blueridge Lady ES er en alsidig, let vandresko, fyldt med innovative bæredygtighedsfunktioner. Såsom brugen af slidstærkt Perwanger-læder til overdelen, eller 'Global Recycling Standard'100% genbrugsstofelement i overdelen og den PFC-fri vandtætte membran. Vandtæt, åndbar, bæredygtig – PU-membranen er baseret på et komplekst, hydrofilt system, der opnår vandtæthed og åndbarhed uden brug af fluorcarboner. Alle materialer, der bruges til Blueridge Lady ES, er hentet fra europæiske leverandører, og det er udelukkende fremstillet i Europa. Fokus her er på suveræn komfort, bevist af en perfekt pasform og innovativ mellemsål: Den har en tredimensionel struktur lavet af kompakt og udvidet polyurethan, der omslutter foden for all-round komfort. Den forhøjede kant af sålen af stabiliserende PU giver større støtte på alle sider og ved hælen. Derudover giver termoformet skum i 3D-BreathFit-tungen skræddersyet kompensation for den anatomisk asymmetriske form af foden. Med en skridsikker 'Terragrip'-ydersål med fire millimeter dyb slidbane, ekstra store ører – designet specielt til den kvindelige anatomi – og bredere kontaktområde er hælens slag- og afrulningsydelse ubesværet og glat. Dette gør den moderne Blueridge Lady ES hjemme på en række terræner - fra fugtige, efterårsagtige fodbakker til sandede kystvandringer ved Middelhavet.
Angissutsinut najoqqutassiaq
HANWAG
EU 35.5 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43
UK 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9
HANWAG DAME STØVLER
Standard størrelser for Hanwag Damestøvler.
VI ANBEFALER EN STØRRELSE STØRRE, DA FØDDERNE BLIVER HÆVET, NÅR MAN VANDRER LÆNGE.

Ilaasortaallutit niuernerit naammasseriarukku 80 pointinnassaatit nalilimmik DKK 80 Ilaasortanngorit imaluunniit ilaasortaareeruit Uani iserit ..
Nassiussineq sukkasooq
Akit pitsassuit
Pisianik utertitsineq

Siunnersuutigisinnaasagut