Hurtig levering

Gode priser

30 Dages retur

DIDRIKSONS - W ERIKA PARKA 3
  • DIDRIKSONS - W ERIKA PARKA 3
  • DIDRIKSONS - W ERIKA PARKA 3
  • DIDRIKSONS - W ERIKA PARKA 3
  • DIDRIKSONS - W ERIKA PARKA 3

W ERIKA PARKA 3

DIDRIKSONS

Varenr.
504303
DKK 2.199
På lager
DAME PARKA
Erika er en varm og feminin, klassisk Didriksons parka. Fuldt vindtæt og vandtæt med tapede sømme. Det er en perfekt kombination af sporty og functinoal og er designet til hverdagsbrug i koldt vintervejr.

Fremstillet af en blød polyester med en mat finish. Erika har en justerbar hætte med aftagelig kunstpelskant og høj krave. To-vejs lynlås med beskyttende stormklap, to frontlommer med trykknapper og to lommer med vandafvisende lynlåse. To indvendige lommer, en med lynlås. Forneden, taljen, manchetterne og hætten kan alle justeres efter behov. Ribbede indvendige manchetter med tommelfingerhuller. Reflekterende detaljer inkluderer Didriksons navn og logo, rem i frontlomme og lynlås. Isoleringen er lavet af genbrugsfibre, og foret er indfarvet med Solution Dye, en farveteknik, der sparer op til 80 % vand sammenlignet med konventionelt indfarvet polyester/polyamidstof. Til de sorte, mørke natteblå og dybgrønne farver er skalstoffet også opløsningsfarvet. PFC-fri vandafvisende finish.
Optjen 110 point til en værdi af DKK 110 ved køb af denne vare ved at oprette en bruger eller logge ind med din eksisterende bruger..
Hurtig levering
Gode priser
30 Dages retur

ITTU anbefaler også