Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

  • SALOMON - MTN ALU S3
  • SALOMON - MTN ALU S3
SALOMON - MTN ALU S3
  • SALOMON - MTN ALU S3
  • SALOMON - MTN ALU S3

MTN ALU S3

SALOMON

External code
470230
DKK 899
På lager
UNISEX SKISTAVE
OBS! SENDES GRATIS MED SKIB!
Re-designet til at gøre dine backcountry- og freeride-skiture mere behagelige, Salomons nemme at justere MTN ALU S3 stang er nu lavet med genslebne plastikkomponenter, genanvendt aluminium og en genanvendt PET-strop.
I tråd med vores Play Minded-program er det et mere ansvarligt fremstillet produkt, der hjælper dig med at omfavne din passion og være opmærksom på naturen.
Lethed: REGULAR
Robusthed: ROBUST
Bevidst tænkt: Denne stangs genslebne plastikkomponenter, genbrugsaluminium og genanvendt PET-strop er en del af Salomons utrættelige indsats for at producere mere ansvarligt fremstillede produkter.
Justerbar: Easy Lock-systemet gør det nemt at låse staven overalt mellem 100 og 135 cm, så den altid er finjusteret til hældningsvinklerne og forholdene på dine skieventyr.
Pålidelig: Bygget af robust, genanvendt aluminium og med det pålidelige Easy Lock-system, vil denne stang ikke svigte dig, uanset hvilken rute du vælger at gå.
Vægt 200 g
Ilaasortaallutit niuernerit naammasseriarukku 45 pointinnassaatit nalilimmik DKK 45 Ilaasortanngorit imaluunniit ilaasortaareeruit Uani iserit ..
Nassiussineq sukkasooq
Akit pitsassuit
Pisianik utertitsineq

Siunnersuutigisinnaasagut