Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

  • LIITEGUARD - U SHIN-TECH RUNNING
  • LIITEGUARD - U SHIN-TECH RUNNING
LIITEGUARD - U SHIN-TECH RUNNING
  • LIITEGUARD - U SHIN-TECH RUNNING
  • LIITEGUARD - U SHIN-TECH RUNNING

U SHIN-TECH RUNNING

LIITEGUARD

External code
LG1003
DKK 399
På lager
UNISEX LØBESTRØMPER
Lang kompressionsstrømpe velegnet til løberen, der vil præstere maksimalt hver gang. Kompressionsstrømpen er udstyret med et innovativt silikonemønster langs skinnebenet, der stimulerer blodflowet og forebygger skinnebensbetændelse. Desuden sikrer den skridsikre sål et hurtigt greb i skoen, så du undgår vabler og blå negl. Særdeles god til sportsformer, der kræver retningsskift.

Strømpen
Strømpen er en kompressionsstrømpe, vis funktion øger cirkulationen i underbenet, som kan hjælpe træthed og reducere gener under og efter hård fysisk aktivitet. Den benyttede væveteknik er den nyeste på markedet, og sørger for at strømpen giver maksimal støtte omkring fod, ankel og skinneben, så du får den komfort du behøver for at kunne yde dit bedste.

Akillessenekompression
Strømpen er udviklet til at støtte din akillessene, der ofte er udsat for konstante vibrationer under fysisk aktivitet. Gennem øget kompression direkte på akillessenen mindskes eventuelle smerter under og efter din aktivitet, og hindrer samtidig mulig hævelse.

Svangsenestøtte
På indersiden af strømpen er der en forstærkning i materialet, som løber bag ankelknoen og ned til indersiden af midtfoden.

Formålet med denne forstærkning er at understøtte indersiden af svangen, og afhjælpe pronation af foden under løb, der er fodens naturlige støddæmpning. Ved for meget pronation stresses de ledbånd og muskler, der stabiliserer din fod - en alment kendt årsag til smerter i fod, ankel, underben og/eller knæ under løbeaktivitet.

Fokus på smerter i skinnebenet
Indersiden af strømpen er på begge sider af skinnebenet udstyret med en punktvis silikonebelægning, som er placeret på de områder, hvor man oplever smerter, hvis man lider af skinnebensbetændelse. Silikonen skal stimulere de muskler og sener der sidder tæt på skinnebenet og derved afhjælpe smerter, der kan komme i forbindelse med løbeaktivitet. Smerterne man oplever ved skinnebensbetændelse, vil typisk være værst i landingsfasen under løb, især på hårdt underlag.

Kombinationen af fokus på stimulering og kompression i strømpen mindsker vibrationerne i vævet, som har en positiv effekt på smerterne i underbenet.

Skridsikker sål
Sålen på SHIN-TECH-strømpen er designet med punktvis silikonebelægning, der strækker sig fra forfoden og op til bagsiden af hælen. Placeringen skaber en friktion med sålen i støvlen, der sikrer, at du står bedre hurtigt i støvlen og har bedre kontakt med både støvle og underlag.

Strømpen er produceret i et materiale, der transporterer hurtigere væk fra huden end bomuld eller andre syntetiske materialer. Din fod holder tør, og kombineret med silikonebelægningen, minikerer du risikoen for vabler.
Ilaasortaallutit niuernerit naammasseriarukku 20 pointinnassaatit nalilimmik DKK 20 Ilaasortanngorit imaluunniit ilaasortaareeruit Uani iserit ..
Nassiussineq sukkasooq
Akit pitsassuit
Pisianik utertitsineq

Siunnersuutigisinnaasagut