Hurtig levering

Gode priser

30 Dages retur

LIITEGUARD - U SHORT-GRIP
  • LIITEGUARD - U SHORT-GRIP
  • LIITEGUARD - U SHORT-GRIP

U SHORT-GRIP

LIITEGUARD

Varenr.
LG1011
DKK 149
På lager
UNISEX SPORTSSTRØMPER
Denne sportsstrømpe er optimal til både træning og hverdag. Sportsstrømpen er designet med optimal pasform og lavet i ekstremt åndbart materiale med silikoneknapper på sålen. Silikoneknopperne sidder på ydersiden af sålen og sikrer et hurtigt greb i skoen, så du undgår vabler og blå negle.

Skridsikker sål
Den skridsikre sål på SHORT-GRIP-strømpen har en punktvis silikonebelægning, der strækker sig fra forfod og op til bagerste del af hælen. Dette gør at der skabes en friktion med sålen i skoen, hvilket gør at du står bedre fast i dine løbesko, derved givende en bedre kontakt til sko og underlag.
Silikonebelægningen kombineret med de særlige svedtransporterende egenskaber i det svedtransporterende materiale, gør at risikoen for vabler reduceres markant. Derudover betyder det forbedrede fæste i skoen, at risikoen for blå negl reduceres.

Svedtransporterende materiale
Liiteguards Short-Grip strømpe er fremstillet i et svedtransporterende materiale, som udover en sublim komfort også sikrer en optimal svedtransport. Materialet svedtransporterer 4 gange så meget som almindeligt bomuld, og har desuden den fordel, at strømpen kan tørretumbles efter vask, uden at de særlige egenskaber i materialet forringes.

Øget åndbarhed på vrist
Udover det svedtransporterende materiale har vi i strømpen udviklet et nyt mesh-system, der øger åndbarheden. Den nye mesh er samtidig med at nedsætte risikoen for vabler, da disse opstår af gnidninger mod huden, der kan fremprovokeres af svedholdigt materiale.

Forstærkede kapper
Både tå- og hælkapper er lavet i et separat stof. Dette hjælper til at undgå, at tæerne bliver klemt sammen og gnider op af hinanden under aktivitet. Kapperne forebygger samtidig slid i disse områder, der ofte er ekstra udsatte.

Anatomisk design
Short-Grips anatomiske pasform er designet til at give dig den bedst mulige træning. Pasformen og en tilføjelse af ekstra stramhed omkring anklen sikrer, at strømpen bliver siddende perfekt og aldrig glider ned.
Optjen 7 point til en værdi af DKK 7 ved køb af denne vare ved at oprette en bruger eller logge ind med din eksisterende bruger..
Hurtig levering
Gode priser
30 Dages retur

ITTU anbefaler også