Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

  • LIITEGUARD - U PERFORMANCE SLEEVE
  • LIITEGUARD - U PERFORMANCE SLEEVE
LIITEGUARD - U PERFORMANCE SLEEVE
  • LIITEGUARD - U PERFORMANCE SLEEVE
  • LIITEGUARD - U PERFORMANCE SLEEVE

U PERFORMANCE SLEEVE

LIITEGUARD

External code
LG1017
DKK 299
På lager
UNISEX SLEEVES
Vores PERFORMANCE-kompressionssleeve er udviklet til fodboldspilleren, der forventer mere af deres udstyr. Kompressionssleevet er designet med gradueret kompression og en indvendig lomme til vores formbare benskinne.

Ærme
Sleevet er et kompressionssleeve, hvis øger cirkulationen i underbenet, som kan afhjælpe træthed og reducere gener under og efter hård fysisk aktivitet. Den benyttede væveteknik er den nyeste på markedet, og sørger for at strømpen giver maksimal støtte, så du får den komfort du behøver, for at kunne yde dit bedste.

Akillessenekompression
Sleevet er udviklet til at støtte din akillessene, der er udsat for konstante vibrationer under fysisk aktivitet. Gennem øget kompression direkte på akillessenen mindskes eventuelle smerter under og efter din aktivitet, og hindrer samtidig mulig hævelse.

Lommen
Sleevet er udstyret med en indvendig lomme, som holder din benskinne på plads uden brug af strømpetape eller underwrap. Lommen har en nedre begrænsning, som gør at din benskinne aldrig vil glide ned. Samtidig gør den generelle kompression i sleevet, at benskinnen bliver siddende stabilt, uanset hvor meget du løber, sparker og tackler.
Ilaasortaallutit niuernerit naammasseriarukku 15 pointinnassaatit nalilimmik DKK 15 Ilaasortanngorit imaluunniit ilaasortaareeruit Uani iserit ..
Nassiussineq sukkasooq
Akit pitsassuit
Pisianik utertitsineq

Siunnersuutigisinnaasagut