Hurtig levering

Gode priser

30 Dages retur

LIITEGUARD - U ULTRALIGHT
  • LIITEGUARD - U ULTRALIGHT
  • LIITEGUARD - U ULTRALIGHT
  • LIITEGUARD - U ULTRALIGHT
  • LIITEGUARD - U ULTRALIGHT

U ULTRALIGHT

LIITEGUARD

Varenr.
LG1038
DKK 199
På lager
UNISEX SPORTSSTRØMPER
Vores absolut letteste kompressionesstrømpe, som er udviklet med høj svedtransporterende evne og maksimal støtte omkring ankel og akillessene. Strømpen er udviklet i et ekstremt let og åndbart materiale, der sørger for at holde strømpen så tør som muligt. Helt perfekt til løbeture og træning på de varme sommerdage.

ANSVARLIGHED
Hos Liiteguard forsøger vi hele tiden at forbedre os. I udviklingen af UltraLight strømpen, har vi taget endnu et dybt spadestik mod en mere bæredygtig produktion af vores produkter. Ultralight er nemlig fremstillet af 44% genanvenligt nylon, som er overskud fra andre tekstiler.

SKÅNSOM LANDER UNDER LØB
Ultralight er vores første strømpe designet uden skridsikker sål. Vi har istedet indsat en ekstra polstring placeret i zonen under foden, hvor den gennemsnitlige løber har kontakt til underlaget ved landing og afsæt. Dette har dermed til formål at sikre den mest optimale og skånsomme landing under løb. Polstringen er desuden med til at reducere chancen for vabler.

KOMPRESSION
Ultralight er designet med gradueret kompression, som giver en tæt og komfortabel pasform, og samtidig sikrer en optimal blodcirkulation omkring foden. Kompressionen er strammet i foden og aftager i den resterende del, så den er mindst i toppen. Denne funktion sikrer et optimalt flow af blodet tilbage mod hjertet, så du kan præstere bedst muligt.
Optjen 10 point til en værdi af DKK 10 ved køb af denne vare ved at oprette en bruger eller logge ind med din eksisterende bruger..
Hurtig levering
Gode priser
30 Dages retur

ITTU anbefaler også