Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

  • ENDURANCE - PROTECH BACK SUPPORT
  • ENDURANCE - PROTECH BACK SUPPORT
ENDURANCE - PROTECH BACK SUPPORT
  • ENDURANCE - PROTECH BACK SUPPORT
  • ENDURANCE - PROTECH BACK SUPPORT

PROTECH BACK SUPPORT

ENDURANCE

External code
E137704
DKK 400
På lager
Protech Back Support fra Endurance er den ultimative løsning til at opretholde en sund og smertefri ryg. Denne innovative rygstøtte er designet til at lindre rygsmerter og forebygge problemer i ryggen, hvilket gør den ideel til både folk, der lider af smertefulde rygforhold og dem, der ønsker at forhindre dem i første omgang.
Protech Back Support er lavet af kvalitetsmaterialer, der er både åndbare og komfortable at have på. Den har et justerbart bælte, der passer til alle kropsstørrelser og sikrer en perfekt pasform. Den kan nemt tilpasses til din krop og kan bæres både under tøj og over det, hvilket gør den ideel til brug i alle slags situationer.
Med dens unikke ergonomiske design tilbyder Protech Back Support optimal støtte til rygsøjlen, hvilket hjælper med at rette op på dårlig kropsholdning og reducere belastningen på rygmusklerne. Den giver også let kompression til området omkring ryggen, hvilket øger blodcirkulationen og giver en lindrende effekt.
Uanset om du lider af rygsmerter som følge af dårlig kropsholdning, muskelspænding eller skade, er Protech Back Support den perfekte løsning for dig. Den hjælper med at lindre smerter, forbedre holdning og generelt støtte din ryg, så du kan udføre dine daglige aktiviteter uden besvær.
Bestil Protech Back Support fra Endurance i dag og oplev den ultimative komfort og støtte til din ryg. Giv din ryg den pleje, den fortjener, og opnå en smertefri hverdag!
Ilaasortaallutit niuernerit naammasseriarukku 20 pointinnassaatit nalilimmik DKK 20 Ilaasortanngorit imaluunniit ilaasortaareeruit Uani iserit ..
Nassiussineq sukkasooq
Akit pitsassuit
Pisianik utertitsineq

Siunnersuutigisinnaasagut