Nassiussineq sukkasooq

Akit pitsassuit

Pisianik utertitsineq

  • WHISTLER - M ACID PUFFER VEST
  • WHISTLER - M ACID PUFFER VEST
WHISTLER - M ACID PUFFER VEST
  • WHISTLER - M ACID PUFFER VEST
  • WHISTLER - M ACID PUFFER VEST

M ACID PUFFER VEST

WHISTLER

External code
W233240
DKK 900
På lager
Acid M Puffer Vest – den ultimative kombination af stil og funktionalitet til din garderobe. Denne vest er skabt med omtanke for moderne design og komfort i kølige vejrforhold.
Stilfuldt og alsidigt:
Med sin moderne pasform og unikke syninger tilføjer Acid M Puffer Vest et strejf af stil til enhver påklædning. Den er alsidig nok til at supplere både casual og mere formelle looks, hvilket gør den til et uundværligt stykke i din garderobe.
Pålidelig varmeisolering:
Den lette pufferisolering sikrer optimal varme, mens du stadig bevarer et elegant og slankt udseende. Acid M Puffer Vest er perfekt til at holde dig varm på kølige dage uden at gå på kompromis med din personlige stil.
Komfort i fokus:
Designet med komfort i højsædet tilbyder denne vest bevægelsesfrihed og letvægtig fornemmelse. Den er ideel til daglig brug, udendørs aktiviteter eller som et lag under din yndlingsjakke.
Holdbar og praktisk:
Acid M Puffer Vest er skabt med kvalitetsmaterialer for at sikre holdbarhed og langvarig brug. Den er nem at vedligeholde og bevarer sin form og farve selv efter gentagen brug.
Tilføj en touch af moderne elegance og pålidelig varme til din garderobe med Acid M Puffer Vest. Gør dig klar til at omfavne koldt vejr med stil og komfort!
Ilaasortaallutit niuernerit naammasseriarukku 45 pointinnassaatit nalilimmik DKK 45 Ilaasortanngorit imaluunniit ilaasortaareeruit Uani iserit ..
Nassiussineq sukkasooq
Akit pitsassuit
Pisianik utertitsineq

Siunnersuutigisinnaasagut