Hurtig levering

Gode priser

30 Dages retur

LIITEGUARD - U GLU-TECH 2IN 1 SHORTS
  • LIITEGUARD - U GLU-TECH 2IN 1 SHORTS
  • LIITEGUARD - U GLU-TECH 2IN 1 SHORTS
  • LIITEGUARD - U GLU-TECH 2IN 1 SHORTS
  • LIITEGUARD - U GLU-TECH 2IN 1 SHORTS

U GLU-TECH 2IN 1 SHORTS

LIITEGUARD

Varenr.
LG1021
DKK 549
På lager
UNISEX SHORTS
Tag din sport til nye højder! Få det maksimale ud af din core med den nye hofte teknologi fra Liiteguard. Du får en shorts med en indertight, der er udviklet til perfektion ud fra ønsket om at give dig maksimalt komfort og performance, så du kun skal tænke på at yde dit maksimale.

Innovativ hofte stabilitet
Vores tight er udviklet med en verdenspatenteret elastik placeret ved din hofte, som har det formål at give dig en højere stabilitet og stærkere støtte i hoften. Optimal hofte stabilitet mindsker risiko for overbelastning i knæ og fod. For mere viden omkring hoftestabilitet, læs følgende blogindlæg: Hvordan er din alignment?

Ydre- og inderlommer
Du får ikke kun 2 lommer, men hele 3 lommer, hvor af 2 af lommerne er placeret på ydre shortsen, og den sidste er placeret på indertighten. De to ydre lommer er designet med en hældning og en dybde som gør, at du kan have dine ting mere sikkert i lommerne. Lommen på indertighten er lavet med en ekstra stram elastik i toppen som slutter til, så du kan have mobil, nøgler eller andre ting, som du vil sikre dig ikke forsvinder.

Fleece element i skridtet
Slip for at have underbukser indenunder, for du får en fleece pude placeret i skridtet. Fleece puden giver en behagelig og blød fornemmelsen. Samtidig er det ekstremt svedtransporterende, så du bevare den optimale kropstemperatur.

Ekstremt svedtransporterende materiale
Med det ekstremt åndbare materiale og de ventilerende sidepaneler i ydre shortsen, får du de maksimale betingelser for at have den optimale kropstemperatur.

84% genbrug metervare
Vi har en kærlighed til at gøre noget ekstra for jorden. Derfor har vi udviklet vores 2in1 i 84% genanvendeligt materiale polyester.

Carbonreflekser
Sikkerhed er vigtigt, og derfor har vi indført to carbonreflekser i vores design.
Optjen 27 point til en værdi af DKK 27 ved køb af denne vare ved at oprette en bruger eller logge ind med din eksisterende bruger..
Hurtig levering
Gode priser
30 Dages retur

ITTU anbefaler også